3 tipa muškaraca. Koji ste vi?
Re: 3 tipa muškaraca. Koji ste vi?
Ja sam ovaj stigmaticni stoposto iako me nekada svrstavaju u alfe, nije titami da ja to hocu nego nece niko drugi pa mene uvale da budem prvi. 
0
Pa dobro...tebe bije glas da si klasicni Alfa sa svim negativnim odlikama koje taj tip ppdrazumjrva, no medjutim .storm je napisao/la: ↑22 mar 2021, 00:01Uglavnom da... ali prečesto se u opisu muškarca alfe nalazi i sinonim za određeni krkanluk, i svašta još... da ne tražim sad drugi izraz
A volim biti u vrhu organizacije, gdje god upadnem, koje god je područje, pod uvjetom da me zanima...ako me ne zanima, džaba sve![]()
Kad nekom pustis da te istinski upozna, ti si jedan dobro uravnotezen spoj alfe i bete, kad znas sta hoces onda si Alfa u odbrani toga, a beta u odnosu prema tome, siguran, u prvim redovima ali i decentan u otkrivanju prema drugima.
Itd itd ...
Kad budem ljuta onda cu ti se nagovoriti o negativnim stranama
1
1
Rekoh ja, nemojte me klasificiratiIskra je napisao/la: ↑22 mar 2021, 05:58Pa dobro...tebe bije glas da si klasicni Alfa sa svim negativnim odlikama koje taj tip ppdrazumjrva, no medjutim .storm je napisao/la: ↑22 mar 2021, 00:01
Uglavnom da... ali prečesto se u opisu muškarca alfe nalazi i sinonim za određeni krkanluk, i svašta još... da ne tražim sad drugi izraz
A volim biti u vrhu organizacije, gdje god upadnem, koje god je područje, pod uvjetom da me zanima...ako me ne zanima, džaba sve![]()
Kad nekom pustis da te istinski upozna, ti si jedan dobro uravnotezen spoj alfe i bete, kad znas sta hoces onda si Alfa u odbrani toga, a beta u odnosu prema tome, siguran, u prvim redovima ali i decentan u otkrivanju prema drugima.
Itd itd ...
![]()
1
1
Nemoj nam.ti govoriti sta ceno a sta necemo , imamo.pravo da piseno sta hocemo. No cenzura nooooostorm je napisao/la: ↑22 mar 2021, 06:02Rekoh ja, nemojte me klasificiratiIskra je napisao/la: ↑22 mar 2021, 05:58
Pa dobro...tebe bije glas da si klasicni Alfa sa svim negativnim odlikama koje taj tip ppdrazumjrva, no medjutim .
Itd itd ...
![]()
![]()
1
1
To bi trebalo staviti još na te tri kategorije, rasclambu kao kod horoskopa... Recimo ljubav, posao, sport 
0
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25369
ja ne znam jesam li osoba a kamo li koja sam ta neka kategorija bgm
0
abysmal depths are flooded
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994
opa 4 sigme.
sigma ima karakteristike idealne osobe.
postavite sada istu anketu za žene, da i mi kliknemo da smo prfkt.
sigma ima karakteristike idealne osobe.
postavite sada istu anketu za žene, da i mi kliknemo da smo prfkt.
1
1
moj mora biti moj, a ja mu odredim koji će dan biti koji tip 

3
1
2
2
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25369
našla si me boonoo
3
3
abysmal depths are flooded
moras ga nekad pustiti da bude i alfa i sve... ee moje žene :haya
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10794
Šta reći, ko čovjeka "rastavi" na njegove željene i neželjene dijelove karartera.
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Jedino ja kliknuo na alfa 
1
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!