Zasto i kako je poceo rat u BiH?

Rat u BiH, te ratovi izazvani raspadom SFRJ. Zločini, presude, kronologija jedne agresije.
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 1170

Re: Zasto i kako je poceo rat u BiH?

Post Postao/la laga-nini »

A odreka si se Ravnog..je selo jes hrvatsko al je bih
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

..referendudurom su Hrvati odlučili za jedinstvenu bih zamisli da nisu..a nisu jer je tudjman reka da budu za..i ti pričaš o nekoj uroti..
0
respo
Perspektivni član
Perspektivni član
Reactions: 250

Post Postao/la respo »

laga-nini je napisao/la: 31 jul 2020, 13:46 A odreka si se Ravnog..je selo jes hrvatsko al je bih
Ko kaze da sam se odrekao?
Jesam ja rekao nije nas rat?
Jesam li ja alija?
0
respo
Perspektivni član
Perspektivni član

Post Postao/la respo »

laga-nini je napisao/la: 31 jul 2020, 13:47 ..referendudurom su Hrvati odlučili za jedinstvenu bih zamisli da nisu..a nisu jer je tudjman reka da budu za..i ti pričaš o nekoj uroti..
Referendumom se svi izjasnise za jedinstvenu nezavisnu cjelovitu a pobijedise sda hdz i sds
Jbg kao da su 2 drzave glasale

A zamisli kako bi hrvatska prosla da bosanac nije rekao ne vojnoj intervenciji jna na sloveniji i hrvatsku?
Vi bi trebali ljubiti stope bogicu bogicevicu al je on nazalost samo ikebana i u bih a kamoli u hrvatskoj
Tudjman rekao a pobijedio njegov hdz?
Pa i dodik kaz3 da je socijaldemokrata
Je li vjerujes da jeste?

Naravno da je urota samo su se preracunali i jedni i drugi
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

..jes ratovalo se to je bilo djelo kosa a i hr vojska je spriječila zajedno s armijom bih da Bihać ne postane Srebrenica ..kako brzo zaboravljate..HVO je obranio barem trećinu bih jer je branio sebe lani to je bih..smiri balun i malo razmisli i danas hr bori da bih udje u NATO u EU i opet nevaljano ..nismo sveci al prema bih smo ok..naravno ne umišljam da je to zbog bosnjaka al je fakat da smo pozitiva
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

respo je napisao/la: 31 jul 2020, 13:51
laga-nini je napisao/la: 31 jul 2020, 13:47 ..referendudurom su Hrvati odlučili za jedinstvenu bih zamisli da nisu..a nisu jer je tudjman reka da budu za..i ti pričaš o nekoj uroti..
Referendumom se svi izjasnise za jedinstvenu nezavisnu cjelovitu a pobijedise sda hdz i sds

A zamisli kako bi hrvatska prosla da bosanac nije rekao ne vojnoj intervenciji jna na sloveniji i hrvatsku?
Vi bi trebali ljubiti stope bogicu bogicevicu al je on nazalost samo ikebana i u bih a kamoli u hrvatskoj
Je li vjerujes da jeste?

HDZ nije socijaldemokratima gubiš se..a bogicevicu cu se uvik poklonit al on nije Srbin..il Bijedicu..i ti bibtriba Tudjmani al lakse je mrzit i tražit opravdanje
0
respo
Perspektivni član
Perspektivni član

Post Postao/la respo »

laga-nini je napisao/la: 31 jul 2020, 13:52 ..jes ratovalo se to je bilo djelo kosa a i hr vojska je spriječila zajedno s armijom bih da Bihać ne postane Srebrenica ..kako brzo zaboravljate..HVO je obranio barem trećinu bih jer je branio sebe lani to je bih..smiri balun i malo razmisli i danas hr bori da bih udje u NATO u EU i opet nevaljano ..nismo sveci al prema bih smo ok..naravno ne umišljam da je to zbog bosnjaka al je fakat da smo pozitiva
Ti zaboravljas da je bihac citavo vrijeme drzao nekih 50000 srpskih vojnika na svom frontu
Zamisli da je tih 50000 mozda cak i vise vojnika bilo u zaledjini splita siska ili ne znam gdje
Pa trazili bi vas u rovinju tek

Niko nije svetac al politika hrvatske u to vrijeme na celu sa hdz-om nikako nije bila ok
Tek nakon stranaca hrvatska se okrece bosni kao savezniku
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

Da ne govorim kolko smo izbjeglica prihvatili iz bih pogotovo dok smo tili jedno kontra drugih..i ni jednom izbjeglici nije pala nit s kose
0
respo
Perspektivni član
Perspektivni član

Post Postao/la respo »

laga-nini je napisao/la: 31 jul 2020, 13:54
respo je napisao/la: 31 jul 2020, 13:51

Je li vjerujes da jeste?

HDZ nije socijaldemokratima gubiš se..a bogicevicu cu se uvik poklonit al on nije Srbin..il Bijedicu..i ti bibtriba Tudjmani al lakse je mrzit i tražit opravdanje
Jesi procitao sta pise?
Pitam za dodika i socijaldemokratiju ne za hdz
I ko je uopste rekao da je bogicevic srbin
On je bosanac mozda i najveci zivuci

Tudjmanu se ja ne trebam klanjati jer nije on nista ucinio za bih
Za oluju su odgovorni prije svega amerikanci pa dijelom i srebrenica jer da nije bilo srebrenice hrvati vjerovatno nikad ne bi dobili zeleno svijetlo za oluju
Niti mrzim niti trazim opravdanje
Problem je sto ste imali tudjmane suske i sl
Ja cu se klanjati mesicu i sl jer su oni uradili dobro za bih a ne tudjman
0
respo
Perspektivni član
Perspektivni član

Post Postao/la respo »

laga-nini je napisao/la: 31 jul 2020, 13:56 Da ne govorim kolko smo izbjeglica prihvatili iz bih pogotovo dok smo tili jedno kontra drugih..i ni jednom izbjeglici nije pala nit s kose
Pa ko uopste to kritikuje
I za to postoje medjunarodne rezolucije i sl zato ste i prihvatali a i zbog dobrih ljudi kojih je bilo na sve strane
Ja vjerujem da tih dobrih ljudi ima vecina u sve 3 drzave a to sto si ti da kazem zadojen time da ste vi hrvati jedini ispravni je sistematski problem
To je problem i u bih takodjer kao i u srbiji da se ne lazemo
Na osnovu takvih kao ti se ovi odrzavaju na povrsini jer ti gledas ljude kroz srbe hrvate bosnjake i ko zna kako vec i zato smo svi na dnu europe
Ok vi malo bolje plivate jer imate vise obale za ucit plivati a mi cekamo u redu za neum

Ovo govorim na osnovu procitanog ovdje jer te ne poznajem
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

..moram ti rec CENZURA oprosti moram kad spominješ Mesića ajde reci jednu dobru stvar koju je napravio za bih..samo jednu osim sto lupeta obtudjnanovoj uroti..ajde napisi jednu a ja cu tri bitne za održivost biha:referendum,spas krajine(pitaj ljude iz krajine a ne lupetaj) prihvat izbjeglica, najbolji status muslimana u ciloj Europi podrška ulasku u NATO i EU materijalna podrška stanovnicima bih..zaključavamo temu sinko iz tebe viri mali komunist i jugoslaven a to je CENZURA
0
Fatih
PRObehar
PRObehar
Reactions: 6876

Post Postao/la Fatih »

laga-nini je napisao/la: 31 jul 2020, 12:44 Muslimani su sveci ..zidovi ovi prostora ko da ste se ufurali u žrtve a sami niste virovali da će petokraka pucat u vas..ko sto niste rekli nije ovo nas rat kad se ravno sravnilo ko da niste rekli ovo je naša armija kad su vec debelo pucali po Slovenije a pogotovo prema Hrvatskoj ...nekad imam dojam da je vama jedino za sto nije ostala yuga i sve to kroje pod krinkom žrtve..
Prika, nije to bas tako. Nemoj zaboraviti koliko je muslimana iz BiH branilo Hrvatsku.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

I uživaju sv respect u hr..i dosta se o tome priča i cijeni
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

Evo..pročitaj i zadnju rečenicu.. Knjiga 'Bošnjaci branitelji u Domovinskom ratu Hrvatske', u kojoj autor Hamdija Malić tematizira ulogu Bošnjaka u obrani Hrvatske, predstavljena je u petak navečer u Splitu.

'Ova knjiga pokazuje kako su Bošnjaci-muslimani pružili ruku potpore Hrvatima onda kad je Hrvatima bilo najteže te zajedno s njima otišli na bojišnicu u Domovinskom ratu', istaknuo je Malić, koji je i predsjednik Udruge Bošnjaka branitelja Domovinskog rata Republike Hrvatske.

Po Malićevim riječima u Domovinskom ratu u Hrvatskoj sudjelovalo je oko 30.000 Bošnjaka, a 1695 ih je poginulo.

'To je veliki broj Bošnjaka koji je stradao u Domovinskom ratu u Hrvatskoj i daje im za pravo da mogu uzdignute glave hodati diljem Hrvatske', istaknuo je Malić. Kako je rekao, tijekom Domovinskog rata nije bilo nijedne postrojbe Hrvatske vojske, a da u njoj nije bilo i Bošnjaka.

Također je rekao kako se Bošnjaci trebaju zahvaliti Hrvatima koji su tijekom rata u Bosni i Hercegovini primili veliki broj izbjeglica muslimana.
Malić je kritičan prema sadašnjoj politici Republike Hrvatske prema BIH.
0
respo
Perspektivni član
Perspektivni član

Post Postao/la respo »

laga-nini je napisao/la: 31 jul 2020, 14:09 ..moram ti rec da si glup oprosti moram kad spominješ Mesića ajde reci jednu dobru stvar koju je napravio za bih..samo jednu osim sto lupeta obtudjnanovoj uroti..ajde napisi jednu a ja cu tri bitne za održivost biha:referendum,spas krajine(pitaj ljude iz krajine a ne lupetaj) prihvat izbjeglica, najbolji status muslimana u ciloj Europi podrška ulasku u NATO i EU materijalna podrška stanovnicima bih..zaključavamo temu sinko iz tebe viri mali komunist i jugoslaven a to je neizlječiva bolest
Da ti odmah odgovorim ko iz mene viri
Najveci komunist na svijetu

Znaci dosli smo do toga da me nazivas glupim kad nemas argumenata da odgovoris
I sta ja imam s tobom onda pricati
Najbolji status muslimana u citavoj europi vjerovatno pripada nordijskim zemljama i spaniji vjerovao ili ne
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

Znaci pogodio sam Drž se druže i preporucam Venezuelu il cubu a argumenata sam ti da za DVI godine al komunist je komunist.. :gen
0
respo
Perspektivni član
Perspektivni član

Post Postao/la respo »

laga-nini je napisao/la: 31 jul 2020, 14:20 Znaci pogodio sam Drž se druže i preporucam Venezuelu il cubu a argumenata sam ti da za DVI godine al komunist je komunist.. :gen
Nisi ti dao nikakav argument
0
Odgovori

Natrag na “Rat u BiH”