Zasto i kako je poceo rat u BiH?
Re: Zasto i kako je poceo rat u BiH?
..referendudurom su Hrvati odlučili za jedinstvenu bih zamisli da nisu..a nisu jer je tudjman reka da budu za..i ti pričaš o nekoj uroti..
0
Ko kaze da sam se odrekao?
Jesam ja rekao nije nas rat?
Jesam li ja alija?
0
Referendumom se svi izjasnise za jedinstvenu nezavisnu cjelovitu a pobijedise sda hdz i sds
Jbg kao da su 2 drzave glasale
A zamisli kako bi hrvatska prosla da bosanac nije rekao ne vojnoj intervenciji jna na sloveniji i hrvatsku?
Vi bi trebali ljubiti stope bogicu bogicevicu al je on nazalost samo ikebana i u bih a kamoli u hrvatskoj
Tudjman rekao a pobijedio njegov hdz?
Pa i dodik kaz3 da je socijaldemokrata
Je li vjerujes da jeste?
Naravno da je urota samo su se preracunali i jedni i drugi
0
..jes ratovalo se to je bilo djelo kosa a i hr vojska je spriječila zajedno s armijom bih da Bihać ne postane Srebrenica ..kako brzo zaboravljate..HVO je obranio barem trećinu bih jer je branio sebe lani to je bih..smiri balun i malo razmisli i danas hr bori da bih udje u NATO u EU i opet nevaljano ..nismo sveci al prema bih smo ok..naravno ne umišljam da je to zbog bosnjaka al je fakat da smo pozitiva
0
HDZ nije socijaldemokratima gubiš se..a bogicevicu cu se uvik poklonit al on nije Srbin..il Bijedicu..i ti bibtriba Tudjmani al lakse je mrzit i tražit opravdanjerespo je napisao/la: ↑31 jul 2020, 13:51Referendumom se svi izjasnise za jedinstvenu nezavisnu cjelovitu a pobijedise sda hdz i sds
A zamisli kako bi hrvatska prosla da bosanac nije rekao ne vojnoj intervenciji jna na sloveniji i hrvatsku?
Vi bi trebali ljubiti stope bogicu bogicevicu al je on nazalost samo ikebana i u bih a kamoli u hrvatskoj
Je li vjerujes da jeste?
0
Ti zaboravljas da je bihac citavo vrijeme drzao nekih 50000 srpskih vojnika na svom frontulaga-nini je napisao/la: ↑31 jul 2020, 13:52 ..jes ratovalo se to je bilo djelo kosa a i hr vojska je spriječila zajedno s armijom bih da Bihać ne postane Srebrenica ..kako brzo zaboravljate..HVO je obranio barem trećinu bih jer je branio sebe lani to je bih..smiri balun i malo razmisli i danas hr bori da bih udje u NATO u EU i opet nevaljano ..nismo sveci al prema bih smo ok..naravno ne umišljam da je to zbog bosnjaka al je fakat da smo pozitiva
Zamisli da je tih 50000 mozda cak i vise vojnika bilo u zaledjini splita siska ili ne znam gdje
Pa trazili bi vas u rovinju tek
Niko nije svetac al politika hrvatske u to vrijeme na celu sa hdz-om nikako nije bila ok
Tek nakon stranaca hrvatska se okrece bosni kao savezniku
0
Da ne govorim kolko smo izbjeglica prihvatili iz bih pogotovo dok smo tili jedno kontra drugih..i ni jednom izbjeglici nije pala nit s kose
0
Jesi procitao sta pise?laga-nini je napisao/la: ↑31 jul 2020, 13:54HDZ nije socijaldemokratima gubiš se..a bogicevicu cu se uvik poklonit al on nije Srbin..il Bijedicu..i ti bibtriba Tudjmani al lakse je mrzit i tražit opravdanjerespo je napisao/la: ↑31 jul 2020, 13:51
Referendumom se svi izjasnise za jedinstvenu nezavisnu cjelovitu a pobijedise sda hdz i sds
Je li vjerujes da jeste?
Pitam za dodika i socijaldemokratiju ne za hdz
I ko je uopste rekao da je bogicevic srbin
On je bosanac mozda i najveci zivuci
Tudjmanu se ja ne trebam klanjati jer nije on nista ucinio za bih
Za oluju su odgovorni prije svega amerikanci pa dijelom i srebrenica jer da nije bilo srebrenice hrvati vjerovatno nikad ne bi dobili zeleno svijetlo za oluju
Niti mrzim niti trazim opravdanje
Problem je sto ste imali tudjmane suske i sl
Ja cu se klanjati mesicu i sl jer su oni uradili dobro za bih a ne tudjman
0
Pa ko uopste to kritikuje
I za to postoje medjunarodne rezolucije i sl zato ste i prihvatali a i zbog dobrih ljudi kojih je bilo na sve strane
Ja vjerujem da tih dobrih ljudi ima vecina u sve 3 drzave a to sto si ti da kazem zadojen time da ste vi hrvati jedini ispravni je sistematski problem
To je problem i u bih takodjer kao i u srbiji da se ne lazemo
Na osnovu takvih kao ti se ovi odrzavaju na povrsini jer ti gledas ljude kroz srbe hrvate bosnjake i ko zna kako vec i zato smo svi na dnu europe
Ok vi malo bolje plivate jer imate vise obale za ucit plivati a mi cekamo u redu za neum
Ovo govorim na osnovu procitanog ovdje jer te ne poznajem
0
..moram ti rec CENZURA oprosti moram kad spominješ Mesića ajde reci jednu dobru stvar koju je napravio za bih..samo jednu osim sto lupeta obtudjnanovoj uroti..ajde napisi jednu a ja cu tri bitne za održivost biha:referendum,spas krajine(pitaj ljude iz krajine a ne lupetaj) prihvat izbjeglica, najbolji status muslimana u ciloj Europi podrška ulasku u NATO i EU materijalna podrška stanovnicima bih..zaključavamo temu sinko iz tebe viri mali komunist i jugoslaven a to je CENZURA
0
Prika, nije to bas tako. Nemoj zaboraviti koliko je muslimana iz BiH branilo Hrvatsku.laga-nini je napisao/la: ↑31 jul 2020, 12:44 Muslimani su sveci ..zidovi ovi prostora ko da ste se ufurali u žrtve a sami niste virovali da će petokraka pucat u vas..ko sto niste rekli nije ovo nas rat kad se ravno sravnilo ko da niste rekli ovo je naša armija kad su vec debelo pucali po Slovenije a pogotovo prema Hrvatskoj ...nekad imam dojam da je vama jedino za sto nije ostala yuga i sve to kroje pod krinkom žrtve..
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Evo..pročitaj i zadnju rečenicu.. Knjiga 'Bošnjaci branitelji u Domovinskom ratu Hrvatske', u kojoj autor Hamdija Malić tematizira ulogu Bošnjaka u obrani Hrvatske, predstavljena je u petak navečer u Splitu.
'Ova knjiga pokazuje kako su Bošnjaci-muslimani pružili ruku potpore Hrvatima onda kad je Hrvatima bilo najteže te zajedno s njima otišli na bojišnicu u Domovinskom ratu', istaknuo je Malić, koji je i predsjednik Udruge Bošnjaka branitelja Domovinskog rata Republike Hrvatske.
Po Malićevim riječima u Domovinskom ratu u Hrvatskoj sudjelovalo je oko 30.000 Bošnjaka, a 1695 ih je poginulo.
'To je veliki broj Bošnjaka koji je stradao u Domovinskom ratu u Hrvatskoj i daje im za pravo da mogu uzdignute glave hodati diljem Hrvatske', istaknuo je Malić. Kako je rekao, tijekom Domovinskog rata nije bilo nijedne postrojbe Hrvatske vojske, a da u njoj nije bilo i Bošnjaka.
Također je rekao kako se Bošnjaci trebaju zahvaliti Hrvatima koji su tijekom rata u Bosni i Hercegovini primili veliki broj izbjeglica muslimana.
Malić je kritičan prema sadašnjoj politici Republike Hrvatske prema BIH.
'Ova knjiga pokazuje kako su Bošnjaci-muslimani pružili ruku potpore Hrvatima onda kad je Hrvatima bilo najteže te zajedno s njima otišli na bojišnicu u Domovinskom ratu', istaknuo je Malić, koji je i predsjednik Udruge Bošnjaka branitelja Domovinskog rata Republike Hrvatske.
Po Malićevim riječima u Domovinskom ratu u Hrvatskoj sudjelovalo je oko 30.000 Bošnjaka, a 1695 ih je poginulo.
'To je veliki broj Bošnjaka koji je stradao u Domovinskom ratu u Hrvatskoj i daje im za pravo da mogu uzdignute glave hodati diljem Hrvatske', istaknuo je Malić. Kako je rekao, tijekom Domovinskog rata nije bilo nijedne postrojbe Hrvatske vojske, a da u njoj nije bilo i Bošnjaka.
Također je rekao kako se Bošnjaci trebaju zahvaliti Hrvatima koji su tijekom rata u Bosni i Hercegovini primili veliki broj izbjeglica muslimana.
Malić je kritičan prema sadašnjoj politici Republike Hrvatske prema BIH.
0
Da ti odmah odgovorim ko iz mene virilaga-nini je napisao/la: ↑31 jul 2020, 14:09 ..moram ti rec da si glup oprosti moram kad spominješ Mesića ajde reci jednu dobru stvar koju je napravio za bih..samo jednu osim sto lupeta obtudjnanovoj uroti..ajde napisi jednu a ja cu tri bitne za održivost biha:referendum,spas krajine(pitaj ljude iz krajine a ne lupetaj) prihvat izbjeglica, najbolji status muslimana u ciloj Europi podrška ulasku u NATO i EU materijalna podrška stanovnicima bih..zaključavamo temu sinko iz tebe viri mali komunist i jugoslaven a to je neizlječiva bolest
Najveci komunist na svijetu
Znaci dosli smo do toga da me nazivas glupim kad nemas argumenata da odgovoris
I sta ja imam s tobom onda pricati
Najbolji status muslimana u citavoj europi vjerovatno pripada nordijskim zemljama i spaniji vjerovao ili ne
0
Znaci pogodio sam Drž se druže i preporucam Venezuelu il cubu a argumenata sam ti da za DVI godine al komunist je komunist.. :gen
0