pa dobro curice, pa gdje si ti?
‘bem mu, neznam da li mi se pričinjava ili si stvarno došla nama

Nema realne putanje kojom bi došla i kojom bi otišla, osim ako mi to ne zahtjevamo kao neki uslov, dajući joj ne tako rijetko pogrešno značenje. Jednom dijelom nam je konzumerizam pružio lapezu hiperprodukcije sreće, kako bi čovjek svojom rastresenom pažnjom brzo "skakao" sa jednog željenog objekta na drugi, sve dok ne bi shvatio obesmišljenost ljudske sreće naspram smisla kojem se okreće kada razočaranost kod osobe dosegne svoj vrhunac zamora od kompetativnosti sa okolinom.Crvena Nit je napisao/la: ↑23 okt 2022, 08:37Kojom putanjom očekuješ dolazak svoje sreće?SmokingMan je napisao/la: ↑22 okt 2022, 20:10 Pa šta da ti kažem, moj život je u biti manje više isti kao kod većine, razlika je u nijansama. Sve sam ubijeđeniji da mi ni zbog djevojke život ne bi bio ništa bogatiji, iako sigurno zanimljiviji. Želim da naglasim da mi sreća ne bi došla tim putem. Opet, kako je vrijeme, svima su oči usmjerene na istok, ljudi su napeti, svi čekaju da se desi nesšto veliko, a ja opet samo znam da ljubav možeže, ako ne spasiti svijet, makar ga učiniti podnošljiviji za življenje.

Čovječe
1
2

Tvoje riječi:”Sve sam ubijeđeniji da mi ni zbog djevojke život ne bi bio ništa bogatiji, iako sigurno zanimljiviji. Želim da naglasim da mi sreća ne bi došla tim putem."SmokingMan je napisao/la: ↑23 okt 2022, 09:09Nema realne putanje kojom bi došla i kojom bi otišla, osim ako mi to ne zahtjevamo kao neki uslov, dajući joj ne tako rijetko pogrešno značenje. Jednom dijelom nam je konzumerizam pružio lapezu hiperprodukcije sreće, kako bi čovjek svojom rastresenom pažnjom brzo "skakao" sa jednog željenog objekta na drugi, sve dok ne bi shvatio obesmišljenost ljudske sreće naspram smisla kojem se okreće kada razočaranost kod osobe dosegne svoj vrhunac zamora od kompetativnosti sa okolinom.

Pusti ba smokinga nego reci jesi li se ti udala?Crvena Nit je napisao/la: ↑23 okt 2022, 12:00
Da li sam dobro razumjela, ti si ipak sebe uvjerio da život sa djevojkom ni ne bi bio usrećio jer te isti ne bi obogatio!? Iskreno, ovakav stav mi je teško razumjeti.
1

1

Pa, tako je najbolje, kad odes s dozom skepticnosti ili bez ikakvih ocekivanja, pa se odusevis.storm je napisao/la: ↑23 okt 2022, 10:20 Čovječe
Otišao sam sa dozom skepse, pogotovo jer sam prije par mjeseci bio na metallici...
Počelo je loše, jer je bilo tehničkih problema, što je bilo na organizatoru, koliko se razumijem, a brijem da se razumijem
Ali onda
Ubise, razvalise... Odradili su opus prva 4 albuma besprijekorno, dobra energija i komunikacija sa publikom...
Tonac se malo lovio, ali je nakon 3 pjesme bio fin sound. Što je logično, jer tonska proba u praznom klubu, i nakon što je krcato pun, nisu isti zvukovi... Svi članovi na visini zadatka, točni, precizni, basist je životinja jedna
Fascinantna je sličnost frontmena i Hetfielda...
Baš je izgledalo, kao da sam u nekom klubu u okolini san Francisca
IMG-8012374ed99b189fd17a81d7ce66eb06-V.jpg

Samo neka je kljuc u sigurnim rukama i nema da mrda
1

2
1

Mnogi moraju imati godišnju dozvolu, a pojedini aerodromi imaju posmatracke zone za fotkanje. Neki aerodromi su ih kasnije ukinuli zbog sigurnosti. U HR se moraš najaviti za fotkanje i tražiti odobrenje.

Nisam jošneodoljivi je napisao/la: ↑23 okt 2022, 14:27Pusti ba smokinga nego reci jesi li se ti udala?Crvena Nit je napisao/la: ↑23 okt 2022, 12:00
Da li sam dobro razumjela, ti si ipak sebe uvjerio da život sa djevojkom ni ne bi bio usrećio jer te isti ne bi obogatio!? Iskreno, ovakav stav mi je teško razumjeti.
2

Imao sam namjeru da napišem baš opširan komentar, nikako mi se nije dalo, a drugi razlog je da niko to i ne bi ni čitao. Ovo ispod je samo neka 1/20 od sveobuhvatnog opisa....Crvena Nit je napisao/la: ↑23 okt 2022, 12:00Tvoje riječi:”Sve sam ubijeđeniji da mi ni zbog djevojke život ne bi bio ništa bogatiji, iako sigurno zanimljiviji. Želim da naglasim da mi sreća ne bi došla tim putem."SmokingMan je napisao/la: ↑23 okt 2022, 09:09
Nema realne putanje kojom bi došla i kojom bi otišla, osim ako mi to ne zahtjevamo kao neki uslov, dajući joj ne tako rijetko pogrešno značenje. Jednom dijelom nam je konzumerizam pružio lapezu hiperprodukcije sreće, kako bi čovjek svojom rastresenom pažnjom brzo "skakao" sa jednog željenog objekta na drugi, sve dok ne bi shvatio obesmišljenost ljudske sreće naspram smisla kojem se okreće kada razočaranost kod osobe dosegne svoj vrhunac zamora od kompetativnosti sa okolinom.