U kojoj to državi, fikus može do tajnih dokumenta?
Ja pak mislim da je hdz glavni isporucutelj... I spisa, a i Ante Gotovine..
U kojoj to državi, fikus može do tajnih dokumenta?
Karakter i političari

Eh sad kvalitetno, tu je do žanra, njegove etikete, itd... Ali ima oke pjesama...
..ovo je strašna stvar sad drugo sto je percepcija o njemu kakva je..ak pisma ima strašan emotivan naboj.
..kako ga se nije riješio mislim 93 kad su online Manolić tili izvest državni udar..storm je napisao/la: ↑07 sep 2020, 15:12Karakter i političari
Nemaš ti šta očekivati ili ne. Ako si potpisao suradnju sa ICTY to je onda to...
Da je krsio neki zakon ili propis, ne bi hdz propustio priliku da ga riješi... Zašto nije?
Ja ipak mislim, da je dobro radio na imidzu hrvatske vani, a posao premijera je da brine o životu unutar države... Otprilike takve su im i kompetencije.
Npr Milanović je kako izgleda dosta bolji predsjednik, nego Kolinda, dok je bio uzasan premijer...
..ne virujem neke stvari su vec evergrinovi i bezbobzira kolko to ne slušam ne prebacujem stanicu..Socrates je napisao/la: ↑08 sep 2020, 09:19 Muzicari su ljudi, kao i svi drugi. Ako ne i malo gori, jer udari slava u glavu. Tesko se tome oduprijeti. Uostalom, i ostali umjetnici su slicni.
Hajde dobro, Thompson je postao popularan u kontekstu jednog sugavog vremena. Bilo je takvih slicnih pojava I na drugoj strani. Ali, imao je priliku jasno i glasno se ograditi od nekih stvari. Nije to nikad nedvosmisleno uradio.
Muzika mu je ono sto ja nikad ni najpijaniji ne bih slusao. Cisti populizam. Nije ni cudo sto je popularan.
Ali ocekuje covjek nakon skoro 30 godina da ce sve to postati zaborav. Ne trebaju nikom vise takvi pacijenti.
Naprijed treba.