OnlyFans
Re: OnlyFans
i pređite na gej temu. fala. 
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Tom logikom ni heteroseksualni ljudi koji ne zele da imaju djecu nisu normalni. Bog im kao dao reproduktivne organe, a oni nece. Nidje veze.
1
1
Normalno je stvar percepcije vecine, sirih narodnih masa, i to je nesto sto treba mijenjati kako vrijeme prolazi i kako se svijest ljudi mijenja, ljudska prava idu naprijed i slicno.Šabović Adis je napisao/la: ↑26 dec 2025, 10:19A nznm, brt, ako si drugačiji od normalnog i drugačiji od prihvatljivog...kakav si?
0
ozbiljno si ovo napisala?
to je stvar volje i izbora.
ovo drugo nije, jednostavno im tijela nisu pravljena da bi dvije iste jedinke dobile nastavak vrste.
pricamo o anatomiji.
i Ćuna je Ć, nije nikad Č.
1
1

Da ali ne smiješ zaboraviti činjenicu da ljudi koriste spolni organ i za zadovoljstvo. Ista stvar je i sa delfinima.Miss Y. je napisao/la: ↑26 dec 2025, 13:40 jaoo...poredjenja.
normalno je velika riječ
čak i kad izuzmemo sve religije svijeta koje su u tom polju istog stava, i uzmemo biologiju gdje i jeste parenje poenta postojanja spolnih organa a samo u svrhu produženje vrste, gejevi ni u tom pogledu nisu normalni, i mogu oni šetati kolko hoce al mi se ne može nametnuti da dvije ćune mogu napraviti bebu, potomka, nasljednika itd.
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Prema kojem pravilniku je Ć a nije Č?
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Parade su tu da skrenu paznju na krsenja svojih prava.BeogradjanIN je napisao/la: ↑26 dec 2025, 11:16A da mi objasnis cemu parada? Cemu ta okupljanja i nametanja? Cemu svi ti transparenti gde su im nacrtane ikone sa duginim bojama i jos gorih stvari?!Spock je napisao/la: ↑26 dec 2025, 09:51
Ne znam jesi li upratio koliko ima slucajeva napada na homoseksualce, pogotovo na balkanu? Na paradama moraju biti ozbiljne mjere zastite od strane policije, jer ima onih koji snatraju da imaju pravo da ih prebiju zato sto su drugaciji.
Zato treba uciti da je to normalno, jer su to drustvene i biloske pojave koje ne mozemo ignorisati, ne mozemo se praviti da ne postoje ti ljudi i da nemaju problema u svakodnevnom zivotu zbog toga.
Svako od nas ima pravo da bude sta hoce, da radi sta hoce dok ne ugrozava druge, a oni nikog ne ugrozavaju. Isto tako svako od nas ima pravo da misli sta hoce o njima, ne mora ih podrzavati i ne mora to smatrati normalnim po svojim kriterijima, ali ih ne treba diskriminisati i uskracivati im prava. Mozda ti to ne radis, ali puno je onih koji bi ih prebili i uskratili im razna prava.
U konacnici, sva ta sloboda koju imaju na zapadu nista konkretno ne mijenja, ko je strait nista ga ne moze natjerati da voli isti spol, i obrnuto, samo su ljudi slobodniji da se ne moraju kriti kao kod nas. Ako neko misli da je sad vise gay odoba, nije, samo ih vise slobodno moze reci sta su, prijensu krili.
Ne znam kakva propaganda nece uciniti da meni postanu privlacni muskarci, ni bilo kome ko je strait.
Ok, nastrani su i neka rade sta hoce sa sobom niko ih ne dira. Navijaci su napadali te parade upravo zbog takvih stvari. I zbog tog nametanja.
I ne da su im data prava nego imaju mnogo veca prava od nas.
Na zapadu mozda imaju normalna prava, ali na balkanu ni blizu. Zamisli da hoces sa svojom zenom da dignes kredit zajedno, ili da ona zavrsi u bolnici a ne smijes da je posjetis, da ti ne dozvoljavaju? Zamisli da se ne smijes zagrliti sa zenom ili djevojokm dok hodas kroz grad? Tako je njima, imas par koji se voli a ne mogu puno toga sto mogu hetero parovi.
Niko nije nastran, to sto su drugaciji i sto se tebi to ne svidja, ne znaci da su nastrani.
Puno toga meni nije normalno i ne svidja mi se, pa ne kazem da su ljudi nastrani zbog toga, prihvatam ih kao drugacije od sebe i to je to.
2
2
Tehnološki razvoj je ovaj tvoj argument jednostavno razbucao.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
ne smijes ti zaboraviti da je to samo popratni efekat pravljenja potomaka.Ommadawn je napisao/la: ↑26 dec 2025, 13:50Da ali ne smiješ zaboraviti činjenicu da ljudi koriste spolni organ i za zadovoljstvo. Ista stvar je i sa delfinima.Miss Y. je napisao/la: ↑26 dec 2025, 13:40 jaoo...poredjenja.
normalno je velika riječ
čak i kad izuzmemo sve religije svijeta koje su u tom polju istog stava, i uzmemo biologiju gdje i jeste parenje poenta postojanja spolnih organa a samo u svrhu produženje vrste, gejevi ni u tom pogledu nisu normalni, i mogu oni šetati kolko hoce al mi se ne može nametnuti da dvije ćune mogu napraviti bebu, potomka, nasljednika itd.
svrha spolnih organa je prvenstveno ovo prvo. kao sto i svaki organ u tijelu ima svoju ulogu, od crijeva, do kože, mozak i svih abdominalnig organa, nijedan dijelić ljudskog tijela nije bez funkcije.
to sto ti uživaš to je samo sporedna sitnica
1
1

Pa nije ni nama heteroseksualcima svaka osoba suprotnog pola privlačna.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Nije to stvar volje, pretpostavljam da si hetero i da te privlace muskarci, mozes li ti samo idluciti da te privlace zene?
Naravno da ne mozes, kao ni ja da me privlace muskarci, tako smo rodjeni, isto tako i oni. Ne biraju to sto jesu, nije niko.lud da tako nesto izabere i sebi komplikuje zivot bez potrebe.
Ima danas puno nacina da se dobije dijete, od toga da zena sama nadje donora sperme, muskarac nadje surogat majku, moglo bi se svasta nesto i sa kloniranjem raditi kad bi se uslo u to. Nije nista od toga ouno drugacije, kao sto osoba ima nacina da samostalno dobije dijete na te nacine, imaju i gay osobe.
Kao sto parovi sa problemima usvoje, tako i gay parovi.
1
1
vjerovao ili ne Ćune nema u pravilniku ma kako vam to teško padalo.
to je sleng, većinom sarajevski, a evo i chatgpt kaže da sam u pravu.
mozda je kod tebe čuna, al ne znači da je ispravno.
0

Da, ozbiljno sam napisala.
Cujjjjj ne mogu dvije cune uzajamno napraviti bebu. Evo sokirana sam tim saznanjem. Da mi nisi objasnila, ja bi zivjela u zabludi.
Normalno je rastegljiv pojam. Sto je normalno tebi, ne mora biti normalno i meni. I obrnuto.
Meni su homoseksualci normalni.
0
jao sad ćemo pričati 100x prepričano da ima načina da se dobije beba, usvoji itd...eto to nismo znali 
elem, dje je smajlic da pomete ovo, odoste od teme.
elem, dje je smajlic da pomete ovo, odoste od teme.
0

Jeste, to niko ne poriče da je svrha polnog organa reproduciranje.Miss Y. je napisao/la: ↑26 dec 2025, 13:53ne smijes ti zaboraviti da je to samo popratni efekat pravljenja potomaka.
svrha spolnih organa je prvenstveno ovo prvo. kao sto i svaki organ u tijelu ima svoju ulogu, od crijeva, do kože, mozak i svih abdominalnig organa, nijedan dijelić ljudskog tijela nije bez funkcije.
to sto ti uživaš to je samo sporedna sitnica![]()
Uživam naravno.
A ti ne uživaš? Ejs, de bogati…
Ne privlači ni tebe svaki muškarac kao što ni mene ne privlači svako žensko.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
-
John Cleese
- Moderator

- Reactions: 2314
Uzevsi u obzir da je ocekivano zadovoljstvo bez sumnje dominantni motiv za upustanje u interakcije te vrste, ne bih rekao da je prihvatljivo okarakterizirati ga kao "popratni efekat" ili "sitnicu"Miss Y. je napisao/la: ↑26 dec 2025, 13:53ne smijes ti zaboraviti da je to samo popratni efekat pravljenja potomaka.
to sto ti uživaš to je samo sporedna sitnica![]()
1
1