OnlyFans

O portalima, FB, instagram, i ostalim vladarima današnjice...
Socrates
PRO behar
PRO behar
Reactions: 14898

Re: OnlyFans

Post Postao/la Socrates »

Nismo "mi" uveli ovu temu nego oni koji bi proglašavali šta je normalno a šta nije. Jer ako idemo tom linijom normalnosti i nenormalnosti, veoma brzo bi došli do daleko ozbiljnijih tema od homoseksualnosti.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Ommadawn
Florida Man
Florida Man
Reactions: 17122

Post Postao/la Ommadawn »

Miss Y. je napisao/la: 26 dec 2025, 13:57
Ommadawn je napisao/la: 26 dec 2025, 13:52

Prema kojem pravilniku je Ć a nije Č?

vjerovao ili ne Ćune nema u pravilniku ma kako vam to teško padalo.
to je sleng, većinom sarajevski, a evo i chatgpt kaže da sam u pravu.

mozda je kod tebe čuna, al ne znači da je ispravno.
Aha, mi u Banjaluci nikad nismo govorili to?

Ja koliko znam mi smo govorili čuna, u Tuzli govore čuna, u Foči isto.

A što se tiče ChatGPT - tome ne vjerujem otkako me počeo pet puta ubjeđivati kako gramofon koji posjedujem ima remenski pogon a ja znam da je direktni.
1
1 slika
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Spock
Moderator
Moderator
Reactions: 653

Post Postao/la Spock »

Ommadawn je napisao/la: 26 dec 2025, 14:05
Miss Y. je napisao/la: 26 dec 2025, 13:57

vjerovao ili ne Ćune nema u pravilniku ma kako vam to teško padalo.
to je sleng, većinom sarajevski, a evo i chatgpt kaže da sam u pravu.

mozda je kod tebe čuna, al ne znači da je ispravno.

A što se tiče ChatGPT - tome ne vjerujem otkako me počeo pet puta ubjeđivati kako gramofon koji posjedujem ima remenski pogon a ja znam da je direktni.
U Sarajevu se uglavnom kaze sa Ć, bar ja tako kazem i cujem, moguce u nekim regijama da je drugacije kao i razni drugi izrazi.
Ne vjerujem da ta rijec ima u pravopisu, pa nije toliko ni bitno. :oo
0
BeogradjanIN
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 1407

Post Postao/la BeogradjanIN »

Spock je napisao/la: 26 dec 2025, 13:52
BeogradjanIN je napisao/la: 26 dec 2025, 11:16

A da mi objasnis cemu parada? Cemu ta okupljanja i nametanja? Cemu svi ti transparenti gde su im nacrtane ikone sa duginim bojama i jos gorih stvari?!

Ok, nastrani su i neka rade sta hoce sa sobom niko ih ne dira. Navijaci su napadali te parade upravo zbog takvih stvari. I zbog tog nametanja.

I ne da su im data prava nego imaju mnogo veca prava od nas.
Parade su tu da skrenu paznju na krsenja svojih prava.
Na zapadu mozda imaju normalna prava, ali na balkanu ni blizu. Zamisli da hoces sa svojom zenom da dignes kredit zajedno, ili da ona zavrsi u bolnici a ne smijes da je posjetis, da ti ne dozvoljavaju? Zamisli da se ne smijes zagrliti sa zenom ili djevojokm dok hodas kroz grad? Tako je njima, imas par koji se voli a ne mogu puno toga sto mogu hetero parovi.
Niko nije nastran, to sto su drugaciji i sto se tebi to ne svidja, ne znaci da su nastrani.
Puno toga meni nije normalno i ne svidja mi se, pa ne kazem da su ljudi nastrani zbog toga, prihvatam ih kao drugacije od sebe i to je to.
Kralju, ja nisam neko kome bi smetalo da se neko grli ako vec to zele. To je njihova stvar. 90% stanovnistva ako ne i vise ne bi ni obracalo paznju na to. Meni to sto rade nije normalno jer je po Bozjoj volji stvoreno musko i zensko, dakle dva pola. Ali opet kazem, ne smeta mi ako drugi misli i radi suprotno. Ono sto meni smeta je nametanje svega toga u vrticima i skolama,oblikuju decu na naopako. Na nas starije ne utice jer znamo kako i sta ali kada malu decu ucis tome,sta mislis kako ce ta deca razmisljati? Pogotovu u danasnje vreme gde roditelji zbog poslova sve manje vremena imaju za decu.
0
MunDzi
PRObehar
PRObehar
Reactions: 10265

Post Postao/la MunDzi »

E sad je pitanje sta li je normalno, mehko c ili tvrdo c ( c sa kvacicom)? :oo
0
John Cleese
Moderator
Moderator
Reactions: 2314

Post Postao/la John Cleese »

Ommadawn je napisao/la: 26 dec 2025, 13:52
Miss Y. je napisao/la: 26 dec 2025, 13:49

ozbiljno si ovo napisala? :valja
to je stvar volje i izbora.
ovo drugo nije, jednostavno im tijela nisu pravljena da bi dvije iste jedinke dobile nastavak vrste.
pricamo o anatomiji.

i Ćuna je Ć, nije nikad Č.
Prema kojem pravilniku je Ć a nije Č?

Po etimologiji - ćunak je vodovodna cijev, a ćuna je žargonska izvedenica u značenju: penis.

Helem @Miss Y. je tu u pravu.
1
1 slika
Socrates
PRO behar
PRO behar
Reactions: 14898

Post Postao/la Socrates »

Eto sva će djeca postati gejevi nesumnjivo jer se priča o homoseksualnosti. :valja

Baš kao što su kad je bilo zabranjeno pričati o homoseksualcima svi bili heteroseksualci. :oo

Ne uči se seksualna orijentacija.
2
2 slika
Zadnja izmjena: Socrates, dana/u 26 dec 2025, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
Tražili smo se po prethodnim životima
Xeno
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 4270

Post Postao/la Xeno »

Spock je napisao/la: 26 dec 2025, 14:07
Ommadawn je napisao/la: 26 dec 2025, 14:05

U Sarajevu se uglavnom kaze sa Ć, bar ja tako kazem i cujem, moguce u nekim regijama da je drugacije kao i razni drugi izrazi.
Ne vjerujem da ta rijec ima u pravopisu, pa nije toliko ni bitno. :oo
Kaze se i Dzeko, pa mnogi i dalje govore Đeko
Kapital ima malo problem sa tim mijesanjem :ooo
Ali da ne sviramo ćuni sad o tome na temi :ooo
2
1 slika 1 slika
Ommadawn
Florida Man
Florida Man

90% stanovništva ne bi obraćalo pažnju na to??

Možda ali samo možda u Beogradu.

Ali da vidimo da li bi to smjeli u mjestima koje sam prethodno naveo.
Ja pretprošlo ljeto spomenuh u Banjaluci da nemam ništa protiv homoseksualaca, da je to meni sasvim normalno - jebalo majku umalo do tuče ne dođe.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Spock
Moderator
Moderator

Post Postao/la Spock »

Miss Y. je napisao/la: 26 dec 2025, 13:53
Ommadawn je napisao/la: 26 dec 2025, 13:50

Da ali ne smiješ zaboraviti činjenicu da ljudi koriste spolni organ i za zadovoljstvo. Ista stvar je i sa delfinima.
ne smijes ti zaboraviti da je to samo popratni efekat pravljenja potomaka.
svrha spolnih organa je prvenstveno ovo prvo. kao sto i svaki organ u tijelu ima svoju ulogu, od crijeva, do kože, mozak i svih abdominalnig organa, nijedan dijelić ljudskog tijela nije bez funkcije.
to sto ti uživaš to je samo sporedna sitnica :ehe
Nije to popratni efekat, to je nacin na koji se osigurava produzenje vrste, sexualnom zeljom se dovodi do potomstva.
Stvar je u tome sto razne vrste,a pogotovo ljudi,nalaze razne nacine da dodju do tog zadovoljstva bez da se dodje do potomstva, toliko raznih vrsta sexa koje i kod hetero parova ne dovode do trudnoce. Treba li to sve zabraniti, mozda i kontracepciju zabraniti?
Nikakve razlike izmedju svih tih vrsta sexa i sexa gay ljudi, jer je sve to iskljucivo u svrhu zadovoljstva.
Isto tako danas ima toliko nacina da se dodje do potomstva bez sexa.
Ako cemo se drzati prirode, onda fo znaci da ne treba dozvoliti nikome vjestacku oplodnju i usvajanje, ne treba raditi carski rez vec zene koje imaju problema da prirodno rode treba pustiti da umru skupa sa bebom i slicno. Nikakve razlike nema izmedju svega navedenog i toga da gay osobe usvoje ili vjestackom oplodnjom dobiju djecu.
1
1 slika
Miss Y.
Tersy blonde
Tersy blonde
Reactions: 21660

Post Postao/la Miss Y. »

sexualnom zeljom se dovodi do potomstva?! :valja

jaooo...pa dragi moderatore.... sad ti ja trebam objasnjavati sta je materica, sta je embrion... crknut ću. :valja
ne mogu, otisla sam. :medo
1
1 slika
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

:missy
Spock
Moderator
Moderator

Post Postao/la Spock »

BeogradjanIN je napisao/la: 26 dec 2025, 14:09
Spock je napisao/la: 26 dec 2025, 13:52

Parade su tu da skrenu paznju na krsenja svojih prava.
Na zapadu mozda imaju normalna prava, ali na balkanu ni blizu. Zamisli da hoces sa svojom zenom da dignes kredit zajedno, ili da ona zavrsi u bolnici a ne smijes da je posjetis, da ti ne dozvoljavaju? Zamisli da se ne smijes zagrliti sa zenom ili djevojokm dok hodas kroz grad? Tako je njima, imas par koji se voli a ne mogu puno toga sto mogu hetero parovi.
Niko nije nastran, to sto su drugaciji i sto se tebi to ne svidja, ne znaci da su nastrani.
Puno toga meni nije normalno i ne svidja mi se, pa ne kazem da su ljudi nastrani zbog toga, prihvatam ih kao drugacije od sebe i to je to.
Kralju, ja nisam neko kome bi smetalo da se neko grli ako vec to zele. To je njihova stvar. 90% stanovnistva ako ne i vise ne bi ni obracalo paznju na to. Meni to sto rade nije normalno jer je po Bozjoj volji stvoreno musko i zensko, dakle dva pola. Ali opet kazem, ne smeta mi ako drugi misli i radi suprotno. Ono sto meni smeta je nametanje svega toga u vrticima i skolama,oblikuju decu na naopako. Na nas starije ne utice jer znamo kako i sta ali kada malu decu ucis tome,sta mislis kako ce ta deca razmisljati? Pogotovu u danasnje vreme gde roditelji zbog poslova sve manje vremena imaju za decu.
Postujem ako tebi to ne bi smetalo da vidis i ne bih napao, iako je to nesto sto ne podrzavas, ali ima onih kojima smeta i koji ce ih prebiti zbog toga.

Opet kazem, ucenje o tome ima svrhu da djeca nauce da postoje drugaciji, kao sto treba uciti da postoje razlicite religije i to nece nekog vjernika odvuci od njegove vjere, uciti da postoje nevjernici i to ih nece uciniti nevjernicima, odnosno sve to nece jednog ateistu okrenuti da postane vjernik, vec ce uciti da postoje drugaciji i da to treba postovati, makar bili znatno drugaciji od njih. Isto tako i za LGBT osobe, treba djecu nauciti da to postoji, da postoje razne vrste porodica, bez obzira na to sto u njihovoj kulturi smatraju da je samo jedan oblik prihvatljiv i normalan, moraju znati da postoji drugacije, kao sto uce da postoje bijelci, crnci, zuti, crveni, razlicite nacije, svasta nesto.

Garantujem da ucenje o tome nece ni jedno strait dijete nauciti da bude gay, moze samo ako je stvarno gay dovesti do toga da to moze slobodno reci, da ne mora kriti sta je, da na vrijeme skonta zasto je drugaciji i slicno, da na vrijeme pocne zivjeti zivotom u skladu sa tim sta je stvarno i da se ne mora pretvarati da je nesto sto nije.
Nedostatak informacija o tome da postoje gay ljudi, takvu djecu mogu samo zbuniti kada vide da su drugaciji i da nesto nije OK sa njima, mogu dovesti do raznih problema u zivotu, da se osjecaju lose, nenormalno, u ekstremnim slucajevima neki i samoubistvo izvrse zbog toga, u svakom slucaju nista dobro.
0
Ommadawn
Florida Man
Florida Man

Miss Y. je napisao/la: 26 dec 2025, 14:24 sexualnom zeljom se dovodi do potomstva?! :valja

jaooo...pa dragi moderatore.... sad ti ja trebam objasnjavati sta je materica, sta je embrion... crknut ću. :valja
Kad je najveća seksualna želja kod žena?
1
1 slika
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Spock
Moderator
Moderator

Post Postao/la Spock »

Miss Y. je napisao/la: 26 dec 2025, 14:24 sexualnom zeljom se dovodi do potomstva?! :valja

Ne trebas mi to objasnjavati, nego razmisli sta dovodi do potomstva i sta bi bilo da nema sexualne zelje i nagona, koje vrste bi uopste imale sex i razmnozavale se? :ovaj
0
Xeno
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 4270

Post Postao/la Xeno »

Pa nekako i jeste, sve su to algoritmi, pogled, zelja, djeca :ooo
Ali nekako su se i oni poremetili k'o da ih je chatdjipiti kodirao
Ćuna mu otpala :shot
0
Miss Y.
Tersy blonde
Tersy blonde
Reactions: 21660

Post Postao/la Miss Y. »

Spock je napisao/la: 26 dec 2025, 14:31

Ne trebas mi to objasnjavati, nego razmisli sta dovodi do potomstva i sta bi bilo da nema sexualne zelje i nagona, koje vrste bi uopste imale sex i razmnozavale se? :ovaj
kakva bolan zelja dovodi do potomstva, o cemu ti pričas?
mozes ti imati sto želja i zeljeti ćunu kolko hoces al ona ti neće napraviti bebu jer nemas matericu i sve ostalo, to vrijedi i za gej žene.
jel fkt ne znas anatomiju ili trolas bzvz?

želja kod istospolnih parova nije upitna, ali da ona produžava vrstu je smijesno i djeci u vrtiću.
ovu provalu treba negdje objaviti
1
1 slika
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

:missy
MunDzi
PRObehar
PRObehar
Reactions: 10265

Post Postao/la MunDzi »

Pa covjek to nije ni rekao.