OnlyFans

O portalima, FB, instagram, i ostalim vladarima današnjice...
Miss Y.
Tersy blonde
Tersy blonde
Reactions: 21676

Re: OnlyFans

Post Postao/la Miss Y. »

sexualnom zeljom se dovodi do potomstva?! :valja

jaooo...pa dragi moderatore.... sad ti ja trebam objasnjavati sta je materica, sta je embrion... crknut ću. :valja
ne mogu, otisla sam. :medo
1
1 slika
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

:missy
Spock
Moderator
Moderator
Reactions: 799

Post Postao/la Spock »

BeogradjanIN je napisao/la: 26 dec 2025, 14:09
Spock je napisao/la: 26 dec 2025, 13:52

Parade su tu da skrenu paznju na krsenja svojih prava.
Na zapadu mozda imaju normalna prava, ali na balkanu ni blizu. Zamisli da hoces sa svojom zenom da dignes kredit zajedno, ili da ona zavrsi u bolnici a ne smijes da je posjetis, da ti ne dozvoljavaju? Zamisli da se ne smijes zagrliti sa zenom ili djevojokm dok hodas kroz grad? Tako je njima, imas par koji se voli a ne mogu puno toga sto mogu hetero parovi.
Niko nije nastran, to sto su drugaciji i sto se tebi to ne svidja, ne znaci da su nastrani.
Puno toga meni nije normalno i ne svidja mi se, pa ne kazem da su ljudi nastrani zbog toga, prihvatam ih kao drugacije od sebe i to je to.
Kralju, ja nisam neko kome bi smetalo da se neko grli ako vec to zele. To je njihova stvar. 90% stanovnistva ako ne i vise ne bi ni obracalo paznju na to. Meni to sto rade nije normalno jer je po Bozjoj volji stvoreno musko i zensko, dakle dva pola. Ali opet kazem, ne smeta mi ako drugi misli i radi suprotno. Ono sto meni smeta je nametanje svega toga u vrticima i skolama,oblikuju decu na naopako. Na nas starije ne utice jer znamo kako i sta ali kada malu decu ucis tome,sta mislis kako ce ta deca razmisljati? Pogotovu u danasnje vreme gde roditelji zbog poslova sve manje vremena imaju za decu.
Postujem ako tebi to ne bi smetalo da vidis i ne bih napao, iako je to nesto sto ne podrzavas, ali ima onih kojima smeta i koji ce ih prebiti zbog toga.

Opet kazem, ucenje o tome ima svrhu da djeca nauce da postoje drugaciji, kao sto treba uciti da postoje razlicite religije i to nece nekog vjernika odvuci od njegove vjere, uciti da postoje nevjernici i to ih nece uciniti nevjernicima, odnosno sve to nece jednog ateistu okrenuti da postane vjernik, vec ce uciti da postoje drugaciji i da to treba postovati, makar bili znatno drugaciji od njih. Isto tako i za LGBT osobe, treba djecu nauciti da to postoji, da postoje razne vrste porodica, bez obzira na to sto u njihovoj kulturi smatraju da je samo jedan oblik prihvatljiv i normalan, moraju znati da postoji drugacije, kao sto uce da postoje bijelci, crnci, zuti, crveni, razlicite nacije, svasta nesto.

Garantujem da ucenje o tome nece ni jedno strait dijete nauciti da bude gay, moze samo ako je stvarno gay dovesti do toga da to moze slobodno reci, da ne mora kriti sta je, da na vrijeme skonta zasto je drugaciji i slicno, da na vrijeme pocne zivjeti zivotom u skladu sa tim sta je stvarno i da se ne mora pretvarati da je nesto sto nije.
Nedostatak informacija o tome da postoje gay ljudi, takvu djecu mogu samo zbuniti kada vide da su drugaciji i da nesto nije OK sa njima, mogu dovesti do raznih problema u zivotu, da se osjecaju lose, nenormalno, u ekstremnim slucajevima neki i samoubistvo izvrse zbog toga, u svakom slucaju nista dobro.
0
Ommadawn
Florida Man
Florida Man
Reactions: 17607

Post Postao/la Ommadawn »

Miss Y. je napisao/la: 26 dec 2025, 14:24 sexualnom zeljom se dovodi do potomstva?! :valja

jaooo...pa dragi moderatore.... sad ti ja trebam objasnjavati sta je materica, sta je embrion... crknut ću. :valja
Kad je najveća seksualna želja kod žena?
1
1 slika
Nista kao dama koja te oralno zadovoljava. Hem suti, hem pusi kurrac
Spock
Moderator
Moderator

Post Postao/la Spock »

Miss Y. je napisao/la: 26 dec 2025, 14:24 sexualnom zeljom se dovodi do potomstva?! :valja

Ne trebas mi to objasnjavati, nego razmisli sta dovodi do potomstva i sta bi bilo da nema sexualne zelje i nagona, koje vrste bi uopste imale sex i razmnozavale se? :ovaj
0
Xeno
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 4259

Post Postao/la Xeno »

Pa nekako i jeste, sve su to algoritmi, pogled, zelja, djeca :ooo
Ali nekako su se i oni poremetili k'o da ih je chatdjipiti kodirao
Ćuna mu otpala :shot
0
Miss Y.
Tersy blonde
Tersy blonde

Post Postao/la Miss Y. »

Spock je napisao/la: 26 dec 2025, 14:31

Ne trebas mi to objasnjavati, nego razmisli sta dovodi do potomstva i sta bi bilo da nema sexualne zelje i nagona, koje vrste bi uopste imale sex i razmnozavale se? :ovaj
kakva bolan zelja dovodi do potomstva, o cemu ti pričas?
mozes ti imati sto želja i zeljeti ćunu kolko hoces al ona ti neće napraviti bebu jer nemas matericu i sve ostalo, to vrijedi i za gej žene.
jel fkt ne znas anatomiju ili trolas bzvz?

želja kod istospolnih parova nije upitna, ali da ona produžava vrstu je smijesno i djeci u vrtiću.
ovu provalu treba negdje objaviti
1
1 slika

MunDzi
PRObehar
PRObehar
Reactions: 13340

Post Postao/la MunDzi »

Pa covjek to nije ni rekao.
0
Ommadawn
Florida Man
Florida Man

@Miss Y. niko ovdje ne tvrdi da istopolni parovi mogu prirodnim putem stvoriti ili roditi potomke.
Žena ne može proizvoditi spermatozoide niti muškarac ima maternicu.
Ali se istopolnim osobama ne treba uskratiti pravo da imaju djecu i odgajaju istu. Mogu imati surogat-oca ili surogat-majku, ovisno.

Naravno da žena ne mora imati seksualnu želju da zatrudni - djeca nastala tokom silovanja iste je očit primjer.

Muškarac već mora jer bez erekcije neće izbaciti spermu.
0
Nista kao dama koja te oralno zadovoljava. Hem suti, hem pusi kurrac
Miss Y.
Tersy blonde
Tersy blonde

Post Postao/la Miss Y. »

Spock je napisao/la: 26 dec 2025, 14:18
]Nije to popratni efekat, to je nacin na koji se osigurava produzenje vrste, sexualnom zeljom se dovodi do potomstva.
:best

đe onaj adis da rekne ono.
0

Spock
Moderator
Moderator

Post Postao/la Spock »

Miss Y. je napisao/la: 26 dec 2025, 14:39
Spock je napisao/la: 26 dec 2025, 14:31

kakva bolan zelja dovodi do potomstva, o cemu ti pričas?
mozes ti imati sto želja i zeljeti ćunu kolko hoces al ona ti neće napraviti bebu jer nemas matericu i sve ostalo, to vrijedi i za gej žene.
jel fkt ne znas anatomiju ili trolas bzvz?

želja kod istospolnih parova nije upitna, ali da ona produžava vrstu je smijesno i djeci u vrtiću.
ovu provalu treba negdje objaviti
Nisam to rekao, vec da zelja kod zdravih i plodnih hetero parova dovodi do potomstva, da je ona nacin na koji se osigurava produzenje vrste, da nje nema ne bilo ni potomstva, ni kod jedne vrste. Poenta je da ona nije usputna pojava, nego kljucni faktor zbog kojeg uopste dolazi do potomstva.
0
MunDzi
PRObehar
PRObehar
Reactions: 13340

Post Postao/la MunDzi »

Miss Y. je napisao/la: 26 dec 2025, 14:53
Spock je napisao/la: 26 dec 2025, 14:18
]Nije to popratni efekat, to je nacin na koji se osigurava produzenje vrste, sexualnom zeljom se dovodi do potomstva.
:best

đe onaj adis da rekne ono.
Bezveze se segacis. Znas odlicno sta je zelio reci.
1
1 slika
Xeno
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 4259

Post Postao/la Xeno »

Samo sto je neko prckao, implementirao nekakvu petlju gdje se vrti ciklus prasenja k'o da sutra ne postoji, ponudio neiscrpne biblioteke informacija i olaksica, za neverending ciklus, uokvirio bitne stvari i fino stilizirao
Ali kako nista nije savrseno, tako se nekada desi bug, pa zaplace
Place malo, placu developeri :ooo
Place i AIchat sto postoji
You hear that Mr. Anderson? :ooo
0
Socrates
PRO behar
PRO behar
Reactions: 14899

Post Postao/la Socrates »

Ne bi se trebalo ni ograničiti samo na začeće onda. Proširite malo. Proširite na odgoj.

Da proglasimo i sve samohrane majke nenormalnim, jer nema muškarca da odgaja dijete, da im pooduzimamo djecu i damo heteroseksualnim parovima koji žive zajedno?

Čak i da razvedeni parovi savršeno surađuju što se tiče odgoja djece, da li je to "normalna" situacija?

Mislim, meni jeste, ali po vašim standardima bi trebalo da nije.
3
3 slika
Tražili smo se po prethodnim životima
storm
Administrator
Reactions: 38080

Post Postao/la storm »

Miss Y. je napisao/la: 26 dec 2025, 13:57
Ommadawn je napisao/la: 26 dec 2025, 13:52

Prema kojem pravilniku je Ć a nije Č?

vjerovao ili ne Ćune nema u pravilniku ma kako vam to teško padalo.
to je sleng, većinom sarajevski, a evo i chatgpt kaže da sam u pravu.

mozda je kod tebe čuna, al ne znači da je ispravno.
Kaže se uspravno :valja
5
4 slika 1 slika
Spock
Moderator
Moderator

Post Postao/la Spock »

U kontekstu toga da je osnovna svrha sexualne zelje da dovede do potomstva, mozemo reci da je sexualna zelja prema istom spolu neka vrsta prirodnog poremecaja jer ta zelja ne moze dovesti do potomstva i to je tacno.
Isto tako imamo gomilu sexualnih zelja i fetisa kod hetero parova, koji ne dovode do potomstva, pa za sve to isto tako mozemo reci da su neka vrsta poremecaja, ali ljudi to svejedno praktikuju i smatra se prihvatljivim, na primjer oralni sex.
Isto tako imamo razne poremecaje gdje se muskarci pale na "sminku", lazne sise, usne i svasta nesto, zene isto tako na razne lazne stvari na primjer laznu kosu, odjecu, novac koji muskarac ima, te razne druge stvari koje nisu nikakav pokazatelj mogucnosti reprodukcije i zdravlja, ali se hetero ljudi pale na to sve i to utice kod izbora partnera.
Da ne govorim o tome da neki svjesno prihvate partnera za kojeg znaju da ne moze imati djecu, ali svejedko budu sa njim/njom i imaju sex i zive skupa, sve je to neprirodno i neka vrsta poremecaja ako cemo tako gledati ner njihova veza nece dovesri do potomstva, i nema velike razlike u odnosu na privlacnost prema istom spolu koji isto tako ne moze dovesti do potomstva.
1
1 slika
Miss Y.
Tersy blonde
Tersy blonde

Post Postao/la Miss Y. »

pa jel sad moze ili ne moze... malo si se pogubio.
1
1 slika

Ommadawn
Florida Man
Florida Man

Pa eto odgovorio ti je čovjek.
Šta je nejasno majke ti?