Kad posao postane treći partner u braku

Intrigantne teme, koje niste sigurni gdje postaviti...
Duh
PRObehar
PRObehar
Reactions: 5231

Re: Kad posao postane treći partner u braku

Post Postao/la Duh »

A opasna situacija: kad tate zove za kcerke?
0
dmr
Progressed Mars
Progressed Mars
Reactions: 35221

Post Postao/la dmr »

Miss Y. je napisao/la: 01 mar 2026, 00:40
dmr je napisao/la: 28 feb 2026, 08:36 Meni je u firmu na razgovor za posao došao čovjek u pratnji žene :oo ... i ona je ispunila obrazac, pričala, odgovarala na pitanja, on ćutao ko debil. Ja pitam njega nešto, on krene da priča a ona ga prekine i odgovori ona. Hvala lijepo, pozvat ćemo Vas ako se ukaže potreba :rola

U prethodnoj firmi muževi su dolazili sa svojom ličnom šihtaricom da uporede s našom, ako bi imali neko neslaganje u računici :oo

A kod mene redovno za nešto zovu muževi da pitaju u ime žene a nakon mog pitanja A vi ste Mirela? :ehe kaže Ne njen muž, rekoh ako nemate punomoć nisam u mogućnosti da odgovaram na ta pitanja, neka gospodja nazove :missy

I sve onda missi vaka naka ters

I da, mame zovu isto za sinove većinom, nekad za kćerke.
I kod mene se dešava da neki otac (rjeđe majka) dovede sina (malu bebu od 20-30godina) da se prijavi ili kad bude pozvan na razgovor, ali to mi i nije toliko nesvakidašnja situacija kao ova što sam opisao gore. U ovoj firmi nemamo žena u proizvodnji, samo su muškarci, ... u prošloj ih je bilo (većina) i i majke su često dovodile kćerke, ponekad i očevi i dolazili u ove intervencije za šihtarice.

Sjetio sam se još jedog primjera, .... moj drug oženio doktoricu :missy ... i sad komšije, rođaci dolaze po liječnički savjet kad ih nešto muči, jel.
Pozvoni lik, izađe ona, ... on pita ima li njega, ima, ode ona u kuću i zovne njega, on izađe, .... djesi kako si, šta ima, ... doš'o sam da pitam NJU šta i kako :heidi2 :D :D
1
1 slika
:damir
Duh
PRObehar
PRObehar
Reactions: 5231

Post Postao/la Duh »

Cak i medju sirotinjom ima ono nesto simpaticno.
Briga za svoje. Cak i zrtvovanje. To mozda je samo instinkt prezivljavanja bogomdan. Pa iako su im i patike skupe.
Nekada je to sve pogresno, a jedino 'opravdanje' su traume i osjecaj stalne ugrozenosti.
Neko iznad naravno osjeca moc i cesto zaboravlja na to, da se moze naci u slicnoj situaciji, zbog onih iznad.
Nesigurnost ili strah se osjeca naravno samo kod onih ispod.

To bosansko moje: Moje za moga, moje za moju, moje za moje...je nesto cega se ja nikada necu odreci.

Razumijem ja doduse i sve kritike na moj racun. Postujem osude o nasilju, pogotovo iz Amerike.

Drugovi i drugarice
Braco i sestre

Nesto je urodjeno. Pokusajte se skulirati, malo manje lazno optuzivati i ja cu prestati ismijavati demonstracije u BiH.
0
Odgovori

Natrag na “Razne diskusije”