Hoću da kažem!
Re: Hoću da kažem!
meni da to kaže ja bih joj rekao kao jednom kolegi na poslu, neću ja nego ću naći nekoga ko će to uraditi kako treba 
2
2
Ej da mogu i da mi je
Ja b´ joj dig´o obadvije
Obadvije noge gore
I tuco je sve do zore
Kraj Usore
Jooj
Ja b´ joj dig´o obadvije
Obadvije noge gore
I tuco je sve do zore
Kraj Usore
Jooj
2
2
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
zaspala sam pod drvecem 
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
A dosta smo i tebe citali kako se salis
2
1
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Ljepota
Mene noge bole od stajanja haman cijeli dan
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
mene nesto sve boli
i ruke i noge i krilca
boli me kad sjedim, boli kad stojim, nista mi ne ide
i ruke i noge i krilca

boli me kad sjedim, boli kad stojim, nista mi ne ide

0
oooo masala
i to mimo svojih datuma
kako se osjecas?
0
Fantastično! Jesam mislila u maju, ali danas me jedna kolegica izbacila toliko iz takta, da sam odlučila da to riješim danas.
Jedva čekam kraj, ali sad će mi svakako biti milina raditi u otkaznom roku, kad znam da je to to.
Thanks što si me bodrila, sad mi je stvarno pao kamen sa srca.
1
1
Prijavi je za neprofesionalno ponasanje.Lana je napisao/la: ↑28 apr 2026, 12:42Pa tako je to svugdje,oni hoce da su pametni i da znaju sve bolje od nas.MunDzi je napisao/la: ↑28 apr 2026, 11:27 Dosadilo mi vaditi krv. Lijepo joj kazem de tim selotejpom predji i ispod te vatice i iznad, a ne samo po sredini. Kaze ne treba. Ama zaljepi kad ti fino kazem, znam sebe. Zaljepi na kraju. Spustim rukav i svojim poslom.
Sjetim se nakon sat da pogledam. Natopljena krvava vata kao i svi selotepi oko nje i preko nje. A da nije zalijepila curilo bi niz ruku.
Bem ti zivot. Stalno se moras nadjebavati s nekim, ubjedjujuci ih da znas sta pricas.
Ja sam tako skoro jednoj rekla,da mi ruzno krv zadnji put izvadila i imala bas uzasan bol u ruci.
Ona ce na to meni evo vam pa vi sami sebi vadite ako znate.
I kod mene ima jedna od koje mi ruke ostanu modre. Ostale su manje vise OK. Pa koja mi zapadne.
1
1
sikiriki je napisao/la: ↑28 apr 2026, 18:18Fantastično! Jesam mislila u maju, ali danas me jedna kolegica izbacila toliko iz takta, da sam odlučila da to riješim danas.
Jedva čekam kraj, ali sad će mi svakako biti milina raditi u otkaznom roku, kad znam da je to to.
Thanks što si me bodrila, sad mi je stvarno pao kamen sa srca.![]()
e cemu vrijeme tome i vakat
nek zajebaje nekog drugog sad
da znas da ce ti naletiti i dani kad budes mislila kako si pogrijesila aii nisi
nek ti naumpadne da je bilo vise ruznog nego lijepog
1
1
Kad se sjetim, mene ujeo slijepi mis (macak ga ulovio I unijeo u kucu ja posao da ga izbacim I on ogrebe lijevu ruku a ujede desni kaziprst)
.odem u bolnicu da mi daju tetanus...prvo su mi se krvi napili... zvali me batman..onda kaze nemoze samo to trebas protiv bjesnila..elem dobijem 4 protiv bjesnila, doktor mi da 14 inekcija tetanus po rukama sve pod kozu i gdje me ujeo, nikakvih problema...zadnje 4 inekcije tetanusa dat ce ti sestra, u svakolu ruku I guz...dodje kineskinja I spuca mi te 4, em sto ruke nisam mogao podic nego sam jedva izasao iz bolnice...kao da mi je eksere zabila..I dan danas se sjecam nje.
2
2
- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 9193
- Kontakt:
Ma znam tačno na šta misliš, ali def. je bilo vrijeme i nije bilo neke budućnosti u ovom poslu. Možda još par mjeseci max. Tako da sad više nemam neke dileme jesam li, nisam li trebala. Idemo naprijed! Sad ću da postanem fitness gurusmajlic je napisao/la: ↑28 apr 2026, 18:35sikiriki je napisao/la: ↑28 apr 2026, 18:18
Fantastično! Jesam mislila u maju, ali danas me jedna kolegica izbacila toliko iz takta, da sam odlučila da to riješim danas.
Thanks što si me bodrila, sad mi je stvarno pao kamen sa srca.![]()
e cemu vrijeme tome i vakat
nek zajebaje nekog drugog sad
da znas da ce ti naletiti i dani kad budes mislila kako si pogrijesila aii nisi
nek ti naumpadne da je bilo vise ruznog nego lijepog![]()
1
1
napokon neko ko ce ljudima objasniti da se ne deblja od cokolade
1
1
Ne znam šta je tačan uzrok ali pretpostavljam.
Sjećam se kad sam ja dao otkaz u firmi gdje sam skroz otišao psihički prije deset godina.
Taj datum još uvijek obilježavam.
Sjećam se da mi je tad auto bilo na popravci i došao sam autobusom na posao. I žurio sam da odradim sve kako treba da bih mogao stići na autobus. I izlazim iz firme, naoblačilo se vani a ja žurim kako bih stigao na stanicu na vrijeme. I odjednom samo stadoh “Ma ne žurio ja vala više nigdje. Ma ako ne stignem mogu i pješke (24 km) do kuće”.
I usporim. A usput se održavao neki reli starih auta. I ja polako hodam, gledam ta stara auta, uživam ono maksimalno. I stigao sam na vrijeme na autobus.
Iako sam tada već dobio novi posao, desetak dana ranije prije nego mi je izašla ponuda za novi posao, ja sam se jedno jutro odlučio da dam otkaz. Taman mi je za par sedmica počinjao godišnji odmor i računalo mi se u otkazni rok. Tad još nisam imao ništa na ponudi ali sam rekao samom sebi “Dosta više - naći će se već nešto pametno!”.
Eh sad što se tebe tiče - imala ili nemala nešto novo na vidiku, biće. Izaći će nešto novo.
Ništa ama baš ništa na svijetu nije vrijedno zdravlja, pogotovo ne živaca.
Meni je trebalo bukvalno 6 mjeseci da se oporavim
i vratim među žive.
Kako god - sretno!
2
2
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem