ne računaj te za pješake
Hoću da kažem!
Re: Hoću da kažem!
Mislis da mi kvari uzivanje i mir
2
2
2
2
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
ti na pucinu, on na pucinu
2
2
Love like you'll never be hurt
e toliko napredni nismo
budemo sretni ako jedan radi
vec pola godine ovaj jedan s desne strane ne pokazuje zeleno a prekoputa njega ne pokazuje crveno
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 4350
- Kontakt:
Upravo tako. Vani svi pametni ljudi zive van grada, a rade u gradu ili od kuce.Bobi je napisao/la: ↑24 aug 2026, 16:54 Haj na stranu stanovi ali kuca na dva tri sprata, od Visokog do Sarajeva, svaka kuca po 3-4 stana vecinom jedno zauzeto, kome su oni to pravili? Gomila para baceno, obavezno prizemlje poslovni ko fol prostor...prazan i on. Svi bi u grad, neka budu kao Sokan, zivi na selu radi u gradu, nista joj ne fali.
0
Ne uziva nuzno onaj ko ima para, nego onaj ko zna.Namazana je napisao/la: ↑24 aug 2026, 17:02 Gledam ove danasnje ljude koji 'imaju' pare, pa bolan jel ih kompleksi ubijaju ili stvarno ne znaju da uzivaju u zivotu, misle ako sjedu u dzipa da su nesto posebno, ja kad ljudima pricam kako provodim vrijeme na ljetovanju gledaju me kao da sam s marsa pala, ustajes u 5 ili 6, pa ti nisi normalna, na odmoru si, kad im kazem da ponesem kafu u limenci na pucinu na dasci da je popijem, jao, pa ne sjedes u lokalu prvu jutarnju popiti, pa Boze!
0
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 4350
- Kontakt:
Prvo ste vidjeli ženske noge?
Ako su vam pogled najprije privukle duge ženske noge i kratka suknja, prema ovom zabavnom tumačenju mogli biste biti odvažniji, samostalniji i neovisniji.
Takve osobe navodno vole same donositi odluke i teško dopuštaju drugima da ih uvjere u suprotno. Kada znaju što žele, spremne su slijediti vlastiti put čak i kada se ljudi oko njih s time ne slažu.
Zbog snažne odlučnosti ponekad ih drugi mogu doživjeti i kao tvrdoglave. Kada nešto doista žele, teško ih je nagovoriti da odustanu ili promijene mišljenje.
Ako su vam pogled najprije privukle duge ženske noge i kratka suknja, prema ovom zabavnom tumačenju mogli biste biti odvažniji, samostalniji i neovisniji.
Takve osobe navodno vole same donositi odluke i teško dopuštaju drugima da ih uvjere u suprotno. Kada znaju što žele, spremne su slijediti vlastiti put čak i kada se ljudi oko njih s time ne slažu.
Zbog snažne odlučnosti ponekad ih drugi mogu doživjeti i kao tvrdoglave. Kada nešto doista žele, teško ih je nagovoriti da odustanu ili promijene mišljenje.
0