Otvoreni brak(mrak)😁

Truć, trač, bla, bla...
VR4G
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 1129

Re: Otvoreni brak(mrak)😁

Post Postao/la VR4G »

A ima ih sto vole u trudnoći samo ne mora vaditi ni paziti ..😂😂😂
0
Ako nemaš stava onda ti ga stave..
Spock
Moderator
Moderator
Reactions: 808

Post Postao/la Spock »

MunDzi je napisao/la: 01 sep 2026, 11:58
Spock je napisao/la: 01 sep 2026, 11:55

Nema potrebe bas praviti pauzu od 9 mjeseci, bar ne u uobicajenim okolnostima, ali koliko god da treba sacekati - nista sa strane, ima jos raznih mogucih opcija koje su dostupne tokom trudnoce. :oo
Jasta ce. Eto ona jedva ceka sa stomakom do zuba.

Sto rece smajlicka, opcija je dugo tusiranje. :valja
Sto ne bi?
Ne znam kakva su tudja iskustva, ali ja nisam imao problema tokom trudnoce, ne svoje naravno. :oo
1
1 slika
Polaris
PRO behar
PRO behar
Reactions: 17490

Post Postao/la Polaris »

Polaris je napisao/la: 01 sep 2026, 10:30 Da li biste izdrzali da dok je zena trudna pa i dok se ne oporavi nemate odnose s njom, znaci 9 mjeseci pa i godinu dana ili biste trazili nesto sa strane?
Nema potrebe bas praviti pauzu od 9 mjeseci, bar ne u uobicajenim okolnostima, ali koliko god da treba sacekati - nista sa strane, ima jos raznih mogucih opcija koje su dostupne tokom trudnoce. :oo
Koje su to opcije, ja pricam o sesu, p u v, valjda muz, partner, momajmk voli svoju zenu, djevojku da moze izdrzati da nema ses toliko.. sta kad je neko bolestan pa ne moze nista apsolutno
0
Polaris
PRO behar
PRO behar

Post Postao/la Polaris »

VR4G je napisao/la: 01 sep 2026, 12:45 A ima ih sto vole u trudnoći samo ne mora vaditi ni paziti ..😂😂😂
Znas da zena moze da zatrudni nakon sto je vec zatrudnila da se desi oplodnja 2 puta
0
Pekmeza
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 2621

Post Postao/la Pekmeza »

Spock je napisao/la: 01 sep 2026, 09:01
Bobi je napisao/la: 31 aug 2026, 19:24 Imaju dvoje male djece i oni bi da se taslače ovako sa strane :D , ma hajd .
Zavisi kolika su djeca, ako su bas mala onda definitivno tesko. Ako su malo veca, pubertetlije, onda to vec nije prepreka, a ne pise nigdje kolika su djeca, mogu biti bebe a mogu biti puneljetna. :oo
A zasto bi to radili? Mislim taslacili
0
Pekmeza
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 2621

Post Postao/la Pekmeza »

Duh je napisao/la: 31 aug 2026, 19:37 Imam jedan post ...sa jednog daavno ugasenog foruma.
Evo ...poslije cu iskopirati komentare

Ne znam ni sama zasto ovo pisem, valjda mi treba misljenje nekoga ko nije ukljucen.

U braku smo 115 godina, imamo dvoje djece i do prije nekoliko dana sam stvarno mislila da imamo normalan brak. Nije savrsen, ali nisam mislila da imamo neki vel.iki problem.

Onda mi je muz, potpuno mirno, rekao da misli da bi nam malo "slobode" dobro doslo. Kad sam pitala sta to znaci, rekao je da bi mogli ostati zajedno, biti porodica, ali da oboje imamo pravo povremeno biti i s nekim drugim.

Meni se svijet srusio.

Pitam ga ima li neku, kune se da nema. Kaze da me voli, da ne zeli razvod i da ovo predlaze upravo zato sto ne zeli da jednog dana pocnemo lagati jedno drugom.

Najgore je sto se ponasa potpuno normalno. Kuha kafu, igra se s djecom, poljubi me kad dodje s posla, kao da mi prije tri dana nije predlozio da spavamo s drugim ljudima.

Sinoc sam ga pitala sta bi bilo da ja sutra stvarno odem s drugim muskarcem.

Rekao je: "Ako smo se tako dogovorili, morao bih to prihvatiti."

Ne znam zasto, ali ta recenica me zaboljela vise od samog prijedloga.

Zar covjek koji te voli moze tako mirno zamisliti da si s nekim drugim?

Ili sam ja jednostavno staromodna?

I molim vas, nemojte odmah "ostavi ga". Imamo djecu, zajednicki zivot i jos uvijek ga volim.
Naravno da je ne voli
0
VR4G
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la VR4G »

Polaris je napisao/la: 01 sep 2026, 16:26
VR4G je napisao/la: 01 sep 2026, 12:45 A ima ih sto vole u trudnoći samo ne mora vaditi ni paziti ..😂😂😂
Znas da zena moze da zatrudni nakon sto je vec zatrudnila da se desi oplodnja 2 puta
Pa da dvojke, trojke Itd.. 😂😂
0
Polaris
PRO behar
PRO behar

Post Postao/la Polaris »

VR4G je napisao/la: 01 sep 2026, 17:25
Polaris je napisao/la: 01 sep 2026, 16:26

Pa da dvojke, trojke Itd.. 😂😂
Ne mislim na to

Da, žena može ostati trudna iako je već trudna, ali to je izuzetno rijedak medicinski fenomen koji se zove superfetacija.Šta je superfetacija?Superfetacija se dešava kada se iz jajnika oslobodi nova jajna ćelija, koju zatim oplodi spermatozoid, te se ona usadi u maternicu nekoliko sedmica nakon što je prva trudnoća već započela. Rezultat toga je razvoj dvije bebe u istoj utrobi koje su različite starosti i u različitim fazama razvoja.

Razlika između superfetacije i blizanacaKlasični blizanci: Dvije jajne ćelije se oplode u isto vrijeme, tokom istog menstrualnog ciklusa.Superfetacija: Dvije jajne ćelije se oplode u različito vrijeme, često s nekoliko sedmica razmaka.
2
2 slika
VR4G
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la VR4G »

E to je bas onda baxuz ..
3
3 slika
Duh
PRObehar
PRObehar
Reactions: 6171

Post Postao/la Duh »

to vala kad ima sa dvojicom ozbiljnu vezu...
1
1 slika
VR4G
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la VR4G »

Duga ozbiljna veza..
0
Spock
Moderator
Moderator

Post Postao/la Spock »

Polaris je napisao/la: 01 sep 2026, 16:25

Koje su to opcije, ja pricam o sesu, p u v, valjda muz, partner, momajmk voli svoju zenu, djevojku da moze izdrzati da nema ses toliko.. sta kad je neko bolestan pa ne moze nista apsolutno
Govorim i ja o sexu, postoje razlicite vrste sexa da je jako tesko i nabrojati sta sve ima, ne samo onaj "klasicni". :ples
Naravno, ako postoji bilo kakav razlog da druga strana ne moze, logicno je da ce sacekati a ne traziti sa strane, samo mislim da kod trudnoce objektivno ne treba 9 mjeseci cekati, plus i ono sto objektivno ne moze klasicni sex, imaju razne alternative.
Neke teske bolesti zbog kojih jedan partner nije u mogucnosti su tek prica za sebe, to bas treba biti poseban supak pa u takvoj situaciji traziti nesto sa strane.
1
1 slika
Spock
Moderator
Moderator

Post Postao/la Spock »

Pekmeza je napisao/la: 01 sep 2026, 16:38
Spock je napisao/la: 01 sep 2026, 09:01

Zavisi kolika su djeca, ako su bas mala onda definitivno tesko. Ako su malo veca, pubertetlije, onda to vec nije prepreka, a ne pise nigdje kolika su djeca, mogu biti bebe a mogu biti puneljetna. :oo
A zasto bi to radili? Mislim taslacili
Zasto ne bi, zasto to inace ljudi i ostale zivotinje rade? Iz zabave valjda.
0
smajlic
Administrator
Reactions: 49331

Post Postao/la smajlic »

Spock je napisao/la: 02 sep 2026, 10:14
Polaris je napisao/la: 01 sep 2026, 16:25

Govorim i ja o sexu, postoje razlicite vrste sexa da je jako tesko i nabrojati sta sve ima, ne samo onaj "klasicni". :ples
Naravno, ako postoji bilo kakav razlog da druga strana ne moze, logicno je da ce sacekati a ne traziti sa strane, samo mislim da kod trudnoce objektivno ne treba 9 mjeseci cekati, plus i ono sto objektivno ne moze klasicni sex, imaju razne alternative.
Neke teske bolesti zbog kojih jedan partner nije u mogucnosti su tek prica za sebe, to bas treba biti poseban supak pa u takvoj situaciji traziti nesto sa strane.
pa jesi li ikad cuo za cuvanje trudnoce?
moja prijateljica je morala haman svih devet lezati...
1
1 slika
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. :sret
Spock
Moderator
Moderator

Post Postao/la Spock »

smajlic je napisao/la: 02 sep 2026, 10:23
Spock je napisao/la: 02 sep 2026, 10:14

pa jesi li ikad cuo za cuvanje trudnoce?
moja prijateljica je morala haman svih devet lezati...
Zato sam napisao uobicajene trudnoce, da se ogradim ako imaju neki slucajevi gdje se stvarno mora napraviti duza pauza iz medicinskih razloga, ali mislim da je to rijetkost bas tako dugo. Nije ni svako cuvanje trudnoce isto, na primjer mnoge zene dobiju cuvanje trudnoce da ne idu na posao i izbjegavaju neke fizicke napore, ali da odnosi nisu problem.
Opet, za sve te slucajeve uglavnom postoje alternative, samo treba biti malo kreativan.
1
1 slika
Malena
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 7889

Post Postao/la Malena »

Otvoreni razgovor OK
Otvoreni brak, gdje da potpišem razvod.
0
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
VR4G
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la VR4G »

Obavještavaj te nas 😂
0
Odgovori

Natrag na “Parlaonica”