Ja pusim ko turcin i rus zajedno, al uvijek otvoren prozor. -10 -20 svejedno, uvijek otvoren.
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
0
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25305
I ja volim zapaliti ali ne brate sa svim zatvorenim prozorima
0
abysmal depths are flooded
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
Sto? Analiziras mirise i provjervas jel sve ok sa probavnim traktom.
2
1
1
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
- hani_jong_un
- Pjur seks

Profula skretanje,... dva puta, isto skretanje 
Navoza se bezze...
Od sada, nigdje bez navigacije
Navoza se bezze...
Od sada, nigdje bez navigacije
6
6
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
mozeeeeeee
odoh
odoh
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- hani_jong_un
- Pjur seks

mescini da mi damir pomaze
jos 30tak treba
jos 30tak treba
2
2
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- East_side
- Etablirani član

- Reactions: 3738
E isto
Ma ne pamtim kad dam gledao košarku iskreno. Pratio sam samo rezultate play offa ovih dana. I sinoć na forumu baš neko napisa, "večeras bi mogla pasti odluka". Kontam subota, a neće san na oči... ma hajd reko da pogledam tekmu. I odma "moji" zijaniše
0
Nikada ne gasi svoje svjetlo samo zbog toga što nekima ide u oči.
japan trka se svaka ustajalaEast_side je napisao/la: ↑10 okt 2020, 13:43E istokad se Chicago krpio s Utahom u finalima, a vamo okršaji Shumi - Hakinen. Ko da je juče bilo jbt :face
Ma ne pamtim kad dam gledao košarku iskreno. Pratio sam samo rezultate play offa ovih dana. I sinoć na forumu baš neko napisa, "večeras bi mogla pasti odluka". Kontam subota, a neće san na oči... ma hajd reko da pogledam tekmu. I odma "moji" zijaniše![]()
veli mi hanuma
jebla te formula ti nisi normalan, oni milirajde okreću a ti ustaješ u 3 da gledaš...
3
2
1
1
I say what I think, I think what I say
Ja i čojek smo pratili formulu dok su bili Šumi i Mika. Više ne pratimo.
A kad već spominjete da pratite, šta je sa Baričelom, jel vozi gdje šta ovo ono? Joj jesam bila zaljubiška u njeg
A kad već spominjete da pratite, šta je sa Baričelom, jel vozi gdje šta ovo ono? Joj jesam bila zaljubiška u njeg
0
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
- East_side
- Etablirani član

- Reactions: 3738
Ono nekad davno kad smo zijanili od Argentine 5:0 u prijateljskoj, Batistuta dao 3 gola. Čini mi se da je tad bilo ali se ne sjećam baš najbolje... tekma bila ovako nekad u 3 ili 4 AM.Max je napisao/la: ↑10 okt 2020, 13:47japan trka se svaka ustajalaEast_side je napisao/la: ↑10 okt 2020, 13:43
E istokad se Chicago krpio s Utahom u finalima, a vamo okršaji Shumi - Hakinen. Ko da je juče bilo jbt :face
Ma ne pamtim kad dam gledao košarku iskreno. Pratio sam samo rezultate play offa ovih dana. I sinoć na forumu baš neko napisa, "večeras bi mogla pasti odluka". Kontam subota, a neće san na oči... ma hajd reko da pogledam tekmu. I odma "moji" zijaniše![]()
veli mi hanuma
jebla te formula ti nisi normalan, oni milirajde okreću a ti ustaješ u 3 da gledaš...
I ustade stari, proviri nakratko u sobu i veli "ma ne bi ih ja gledo da mi babo igra"
0
Nikada ne gasi svoje svjetlo samo zbog toga što nekima ide u oči.

1