jaooo...pa dragi moderatore.... sad ti ja trebam objasnjavati sta je materica, sta je embrion... crknut ću.
ne mogu, otisla sam.
Postujem ako tebi to ne bi smetalo da vidis i ne bih napao, iako je to nesto sto ne podrzavas, ali ima onih kojima smeta i koji ce ih prebiti zbog toga.BeogradjanIN je napisao/la: ↑26 dec 2025, 14:09Kralju, ja nisam neko kome bi smetalo da se neko grli ako vec to zele. To je njihova stvar. 90% stanovnistva ako ne i vise ne bi ni obracalo paznju na to. Meni to sto rade nije normalno jer je po Bozjoj volji stvoreno musko i zensko, dakle dva pola. Ali opet kazem, ne smeta mi ako drugi misli i radi suprotno. Ono sto meni smeta je nametanje svega toga u vrticima i skolama,oblikuju decu na naopako. Na nas starije ne utice jer znamo kako i sta ali kada malu decu ucis tome,sta mislis kako ce ta deca razmisljati? Pogotovu u danasnje vreme gde roditelji zbog poslova sve manje vremena imaju za decu.Spock je napisao/la: ↑26 dec 2025, 13:52
Parade su tu da skrenu paznju na krsenja svojih prava.
Na zapadu mozda imaju normalna prava, ali na balkanu ni blizu. Zamisli da hoces sa svojom zenom da dignes kredit zajedno, ili da ona zavrsi u bolnici a ne smijes da je posjetis, da ti ne dozvoljavaju? Zamisli da se ne smijes zagrliti sa zenom ili djevojokm dok hodas kroz grad? Tako je njima, imas par koji se voli a ne mogu puno toga sto mogu hetero parovi.
Niko nije nastran, to sto su drugaciji i sto se tebi to ne svidja, ne znaci da su nastrani.
Puno toga meni nije normalno i ne svidja mi se, pa ne kazem da su ljudi nastrani zbog toga, prihvatam ih kao drugacije od sebe i to je to.
Kad je najveća seksualna želja kod žena?
Ne trebas mi to objasnjavati, nego razmisli sta dovodi do potomstva i sta bi bilo da nema sexualne zelje i nagona, koje vrste bi uopste imale sex i razmnozavale se?
kakva bolan zelja dovodi do potomstva, o cemu ti pričas?
Nisam to rekao, vec da zelja kod zdravih i plodnih hetero parova dovodi do potomstva, da je ona nacin na koji se osigurava produzenje vrste, da nje nema ne bilo ni potomstva, ni kod jedne vrste. Poenta je da ona nije usputna pojava, nego kljucni faktor zbog kojeg uopste dolazi do potomstva.Miss Y. je napisao/la: ↑26 dec 2025, 14:39kakva bolan zelja dovodi do potomstva, o cemu ti pričas?
mozes ti imati sto želja i zeljeti ćunu kolko hoces al ona ti neće napraviti bebu jer nemas matericu i sve ostalo, to vrijedi i za gej žene.
jel fkt ne znas anatomiju ili trolas bzvz?
želja kod istospolnih parova nije upitna, ali da ona produžava vrstu je smijesno i djeci u vrtiću.
ovu provalu treba negdje objaviti
Kaže se uspravno
1